- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
Szerintem ezzel a Red Hattal kapcsolatos jogi vita egy olyan dolog, hogy még az iparági szakértők sem tudják pontosan eldönteni, történik-e GPL sértés vagy sem. Van egy Software Freedom Conservancy nevű szervezet, akik kifejezetten FOSS jogokkal foglalkoznak, ők is írták nem egyszer a Red Hatról, pl. itt is: A Comprehensive Analysis of the GPL Issues With the Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Business Model
Én úgy tudom, és itt is azt írják, hogy GPL esetén nem mindenki számára kell közzétenni a forrást, hanem aki beszerzi (megvásárolja) a szoftvert.
Viszont azt nem értem, hogy ha a GPL nem tilthatja meg, hogy a forráskódokat tovább terjeszd, akkor az olyan disztrók, mint az Alma vagy a Rocky, miért nem vásárolnak egy licencet, és a mellé kapott forráskódból már építkezhetnének? Nyilván persze van ennek valami jogi akadálya...
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Spórolós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest