Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Szerintem ezzel a Red Hattal kapcsolatos jogi vita egy olyan dolog, hogy még az iparági szakértők sem tudják pontosan eldönteni, történik-e GPL sértés vagy sem. Van egy Software Freedom Conservancy nevű szervezet, akik kifejezetten FOSS jogokkal foglalkoznak, ők is írták nem egyszer a Red Hatról, pl. itt is: A Comprehensive Analysis of the GPL Issues With the Red Hat Enterprise Linux (RHEL) Business Model
Én úgy tudom, és itt is azt írják, hogy GPL esetén nem mindenki számára kell közzétenni a forrást, hanem aki beszerzi (megvásárolja) a szoftvert.
Viszont azt nem értem, hogy ha a GPL nem tilthatja meg, hogy a forráskódokat tovább terjeszd, akkor az olyan disztrók, mint az Alma vagy a Rocky, miért nem vásárolnak egy licencet, és a mellé kapott forráskódból már építkezhetnének? Nyilván persze van ennek valami jogi akadálya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest