-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Reggel 5 körül ébredtem, valamivel el kellett ütni az időt.

"Az áthelyezés ideje pár százalékot romlott..."
Azt hiszem a pontosabb megfogalmazás itt inkább az lenne, hogy a prompt visszaadás ideje "romlott" valamicskét, maga a művelet a prompt visszaadásával ténylegesen befejeződött. Nincs az, hogy még pár másodpercig (pár tíz másodpercig) a háttérben fut a művelet a prompt visszaadása után.
@ (#32775) ivana
Alapból nem szoktam létrehozni dd-vel ilyen fájlokat és azokat másolgatni ide-oda, ezt most csak egy amatőr próba kedvéért tettem, hogy lássam, hogyan befolyásolják a módosított értékek az írási sebességet és stabilitást. Mindenesetre köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest