-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz bambano #31684 üzenetére
Nos, annyira jutottam, hogy a parancs elé amit futtatok tettem egy timeout 2h-t így 2 óra után leáll majd újra indul.
#!/bin/bash
timeout 2h sox -t mp3 https://icast.connectmedia.hu/5201/live.mp3 -t wav -r 44100 -c 2 - | sudo /home/pi/PiFmRds/src/pi_fm_rds -freq 90 -rt Radio1,Rebroadcast,by,Rpi -ppm 1000000 -audio -
Majd ezt mentettem egy radio.sh fájlba.
Ezt a radio.sh fájlt be tettem crontab-ba így:0 */2 * * * /home/pi/radio.sh
Ez így működik is, viszont be tettem crontab-ba, hogy reboot után is el induljon így:@reboot sleep 300 && /home/pi/radio.sh
Ezzel az a gond, hogy reboot után többször el indítja a radio.sh fájlt majd le fagy az egész :-/
Mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest