- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
válasz
rokefeller #2893 üzenetére
köszönöm a választ
: R
opensüsüre feltettem a berylt csak nem ment elhasalt és vissza lőtte az alapértelmezett kde ablak kezelőt,semilyen driverrel,tök mind1 hogy xgl vagy aiglx
olyan hibát dobott amit googleba betettem és csak 2találat jött (nem akartam elhinni)és ott sem oldották megezért hirtelen felindulásból felraktam a fedora core 6 ot és most faxa csak néha belassulok mint a xar és csak a berly kikapcsolása segít azt hallotam hogy jobb a ''radeon'' driver mint az ''fglrx'' ezért fedora alap radeondriverét használom aiglx!de lehet bepróbázom az ati drivert hátha jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest