- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
nin
cs valakinek tipje hogy lehet a linux memória éhségét visszafogni 1 kicsit mert csak 512 ramom van és egy firefox 10lappal megette az összes memót 3mega maradt
alapból megeszeik vagy 480-490
előre is köszönöm -
kalló
aktív tag
válasz
rokefeller #2893 üzenetére
köszönöm a választ
: R
opensüsüre feltettem a berylt csak nem ment elhasalt és vissza lőtte az alapértelmezett kde ablak kezelőt,semilyen driverrel,tök mind1 hogy xgl vagy aiglx
olyan hibát dobott amit googleba betettem és csak 2találat jött (nem akartam elhinni)és ott sem oldották megezért hirtelen felindulásból felraktam a fedora core 6 ot és most faxa csak néha belassulok mint a xar és csak a berly kikapcsolása segít azt hallotam hogy jobb a ''radeon'' driver mint az ''fglrx'' ezért fedora alap radeondriverét használom aiglx!de lehet bepróbázom az ati drivert hátha jobb lesz
-
kalló
aktív tag
ez lenne a cél
[link] -
kalló
aktív tag
bocsi!ismerem a mant meg a guglit is csak az(na meg nem tudtam mit keressek de mostmár toom''XGL''
és angolom kúva kevés
a magyar leírás meg ritka mint a fehér holló
ja és azért raktam be 3topicban hogy minél hamarabb minél több választ és alternatívát kapjak de senki nem mondta hogy nem tehetek fel 1kérdést 3topicba
és szerintem ezért nem kellene leszolni!na de mind1 köszönöm a segítséget
sikerült fel tennicsak nem toom hol kell bekapcsizni a pluginokat meg efekteket de csak rájövök valahogy
-
kalló
aktív tag
helló!
azt szeretném kérdezni hogy valaki meg tudja mondani hogyan took 3dés kocka,elforgós deszktopot varázsolni a opensuse 10.2 x86 linuxomba???ja meg olyan füzetlapszerű váltást(Alt+TAB)???mert sajnos nagyon láma vok a linuxhoz... még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Keresünk dokkolókat
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest