- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ha belinkeled kérlek, máris megteszem.
- Ahogy én nézem, nemigen van neki.ám, ha azt veszem, hogy a futtatott kliensre szeretnék bejutni - és ennek az egyik akadálya vélhetően az Xrdp/Xorg beléptető megoldás, amiben én mire megadom a jelszót, addigra a háttérben a kliens már bőven túljut a booton szerintem és a háttérben a user/pass ablakkal várakozik - gondoltam elképzelhető, hogy más is jár ebbe a topicba a haladók közé aki használ Linux-ot ezzel a megoldással, és szüksége volt már előcsalni a Grub képernyőt, azért írtam éppen ide.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- Ahogy én nézem, nemigen van neki.