Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Pussz nem hinném, hogy megvetted jogtisztán a Nero-t Win alá
Én nem gyanísottam meg, csak okkifejtést végeztem. Tisztában vagyok a Trial verzió és a Bundle verzió fogalmával, de ezen mondatomat kivéve, szerintem minden egyes szavam igazságot hordoz magában, de szerintem még a fenti mondatom is. Hiszen arról beszéltem, hogy egy alapból fizetős termék sohasem lesz egy lapon említhető egy nyílt szoftverrel, mert a kettőt nem ugyanolyan fejlesztők készítik, valakiknek ez ''Munka'' valakinek pedig ''Szórakozás''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Peugeot, Citroën topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest