Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz idén iPhone 18
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Lehet, hogy az nV szoftver lesz a beteg. Ahogy látom, Radeonod van. A Linux kezdőknek topikban többen is írták, hogy AMD/ATI kártyákkal nagyon smooth minden, míg az nV kártyákkal nem feltétlenül. Én meg pont azért erőltettem az nVidiát, mert régen erőteljesen szívtam az ATI -val....

Erősebb kártyákkal állítólag nincs gond. Ismerősnek GT 1050 dorombol a gépében és nagyon szépen működik minden. Csak pl. nekem teljesen felesleges egy GT 1050, ezért is vettem egy alap kártyát, ami játékra nem alkalmas, netezésre és sok más egyéb dologra viszont - elméletileg - tökéletes, hisz a 9400GT is az volt.

Mindenesetre, ha a szoftver jelenti a problémát, akkor erre aligha lesz mostanában megoldás.. Nyílt és zárt driverrel se akar normálisan működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest