- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Pont azt próbálom írni, hogy a problémádon nagyon valószínű, hogy lehet segíteni. Ha van Windowsod is, akkor ezeket a progikat futtasd azon.
Egyébként írtam segítséget, az elező hsz.-em utolsó bekezdése. Majd jelentkezel, ha azt kipróbáltad. Ha nem megy, nem azzal jössz vissza, hogy nem megy, hanem pontos hibaüzenet írsz, ha nem ír ki semmit, akkor próbálod terminálban indítani wine windowsosprogineve.exe módon, ott fogja írni, hogy mi a hasfájása.
Rufus nem megy, csak szólok, azt próbáltam 3.7-en is, mikor Windowst to Go telepítést akartam tesztelni. Elindul, de nem látja az USB-s meghajtókat. a winehq.org is ezt erősíti meg. Ugyanez a helyzet a MinTool-lal is. Egyedül az ImgBurn megy rendesen, de abból sem használhatsz újabb verziót, mint 2.5.0.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest