- Nem lesz Xiaomi 16
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Megkaptam az ARMv5 NAS-omhoz a GPL forrást, s szeretnék kezdeni valamit vele. Konkrétan kernel modult szeretnék vele forgatni...
Tesztelésképp lefordítottam a még untouched kernelt, s megnéztem a modulok magic number-jét. Ezt az eredményt kaptam, azaz eltér a kettő (az első az élő rendszerből kihalászott modul readelf kimenetje). Így nem működhetnek a modulok, jól sejtem? Hogyan lehetséges ez, ha a gyártó elvileg ugyanazt a GPL forrást adja ki, amivel Ő is fordít?
Köszönöm a válasz(oka)t!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Synology NAS
- Nem lesz Xiaomi 16
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest