Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, mivel teljesen alap vagyok linuxból nem teljesen értem ezt.
Adott a probléma, a merevlemezem kb percenként kilövi magát folyton leállítja a hülye energia gazdálkodás. A hdparam kiakapcsolása se segít. Fél év alatt 20 000x állította le magát ami rettenetesen sok.
Ezt találtam a neten
while true; do
touch /media/disk/.tempfile
sleep 15
done
One way to use this is to make a bash file with that script and make another one containing:screen -mdS "some name for the screen" "name of the bash file that you created earlier"
For example:screen -mdS spin spin.shThat way you can close the ssh session without ending the script.
Na addig oké, hogy a felső kódot beírom SSH-n (a /media/disk.. részt a saját merevlemezem elérési útjára módosítottam)
De a screen -mdS spin spin.sh kód látszólag semmit se csinál. Nem igazán vágom. Szóval én csak azt szeretném hogy a fenti kis kódocska ami folyton birizgálja a merevlemezt, hogy ne aludjon el, az 0-24 ben fusson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Teclast Tablet Topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest