Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Linux version 4.10.0-32-generic
Rájöttem már, hogy pár hete is a fenti kernel okozta a fagyást, de hogyan jöjjek rá, mi okozza konkrétan, ha csak több sor nullát ír a kern.log??? 5let nincs?
Ti vagytok a guruk én csak nokedli vagyok ehhez az egészhez.....Eddig lusta voltam leszedni, inkább mindig átléptem a boot-nál.
Ráadásul telepítettem a desktopon egy Manjaro Mate-t és mire bejöttem, képernyővédőzött erősen, viszont valahogy nem a megszokott jelszavaim egyikét adtam meg ill. keveredtek talán.....szóval hol találom másik disztróból a Manjaroban a passwordot? Vagy olvashatóan sehogy, gondolom.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ti vagytok a guruk én csak nokedli vagyok ehhez az egészhez.....