Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Közben elkezdtem végignézegetni a mappákat és ráleltem a config fájlokra az etc mappán belül, amik szerint a példaadatbázis itt van és valóban itt is van: /var/lib/firebird/data/employee.fdb
Akkor ha jól gondolom, elég ide bemásolnom az én XXXXXX.GDB fájlomat és vagy az ip címemen közvetlenül, vagy az azon belüli mappa megadásával el is érem? 11.11.11.11/var/lib/firebird/data/XXXXXX.GDB
Vagy kell még valamit csinálnom?
A program, ami használná, csak azt írja, hogy másoljam be és adjam meg a távoli szerver elérhetőségét...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest