- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
1. Volt olyan scenario is.
2. Az is volt, láttam erről leírásokat.
3. Igaz, meg is teszem, itt a link, már írtam is hozzá.
4. Most jeleztem. Igazából a Chromium is bugreport után nem volt kedvem jelezni.Ami nekem feltűnt, hogy amikor a PC-n volt telepítve csak maga az Ubuntu, és nem UEFI-ben, akkor nem volt gond.
Most UEFI-ben a Windows 10-el, gond van 16.04.2 LTS, 16.10 és 17.04-en is. (Ha magában volt a 16.04.2 LTS legacy módban, akkor felment)
A virtualbox rákérdezett, hogy kikapcsolja-e a 'secure boot'-ot. Ha igen, vagy nem-re mentem, ugyanaz a hiba kód jött.Ezt megírtam, szerintem valahol itt lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest