Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól, hogy bent vagy a desktopon még a háttérben szüttyöghet egy kicsit.
OK, de ezelőtt hárommal várakozott a desktopra 1,5 percet, most meg bejött hamar, kb. mint eddig!
Jessie már csak nevében az régóta, strech/experimental frissítéseket szokott kapni, bár már egy hónapja nem néztem.
systemdével nincs nekem bajom, eddig azt se tudtam, hogy van, ill. tudtam csak nem érdekelt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-----------------------------------------------
Most visszajöttem és piszok gyorsan bootol a Mint, viszont ezt kiírja még (Bootup is not yet finished)
1 perc múlva is, viszont ha bebootol rendesen, akkor nem érdekel.ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze blame
1.127s postfix.service
1.083s nmbd.service
1.063s samba-ad-dc.service
653ms lvm2-monitor.service
549ms networking.service
518ms ModemManager.service
465ms accounts-daemon.serviceÚgy látszik, kilőtte a lassító folyamatokat...ez már nem tűnik vészesnek.
Köszi nektek, alakul ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)