Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól, hogy bent vagy a desktopon még a háttérben szüttyöghet egy kicsit.
OK, de ezelőtt hárommal várakozott a desktopra 1,5 percet, most meg bejött hamar, kb. mint eddig!
Jessie már csak nevében az régóta, strech/experimental frissítéseket szokott kapni, bár már egy hónapja nem néztem.
systemdével nincs nekem bajom, eddig azt se tudtam, hogy van, ill. tudtam csak nem érdekelt!
-----------------------------------------------
Most visszajöttem és piszok gyorsan bootol a Mint, viszont ezt kiírja még (Bootup is not yet finished)
1 perc múlva is, viszont ha bebootol rendesen, akkor nem érdekel.ubyegon@ubymint18 ~ $ systemd-analyze blame
1.127s postfix.service
1.083s nmbd.service
1.063s samba-ad-dc.service
653ms lvm2-monitor.service
549ms networking.service
518ms ModemManager.service
465ms accounts-daemon.serviceÚgy látszik, kilőtte a lassító folyamatokat...ez már nem tűnik vészesnek.
Köszi nektek, alakul ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest