Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok!
Kb egy jó hete szívok egy problémával már az összes értelmesebb tutoriált végigcsináltam, és mostanra körvonalazódott, hogy valszeg én nem tudok valamit.

Adott egy Raspberry Pi 2-n futó raspbian.
Adott egy időjárás állomás: WH1080
Adott egy tutorial: [link]
A tutoriált végig csináltam de a végén elakadtam amikor is a webről kéne elérni az állomást.
http://localhost/wviewmgmt/login.php
A tutoriál alapból egy Apache 2-est tesz fel. Jól is működik csak valamiért a linkeket nem kezeli.
Mondom csinálok a /var/ww könyvtárba egy test.php fájlt hátha az müködik.
Azt se látja az Apache.
Vagyis a böngészőbe nem jelenik meg az oldal.Valakinek valami ötlet, hogy hol csúszhattam el, vagy valami megoldás féle?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagyis a böngészőbe nem jelenik meg az oldal.