-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Az az/etc/profile.d
-ben lefut, de nem rootként. Ez meg csak rootként hajlandó. Most hibákat dobál.
Ha userként futtatom akkor ugyanazokat a hibákat dobja. Ha rootként futtatom akkor jó.Hol tudom rootként futtatni a boot végén?
Amúgy szerintem szabályosan is lefut a hostapd.service, csak túl korán. Ha parancssorból futtatom a
/etc/init.d/hostapd start
-ot akkor is betöltődik. Csak ezt is rootként kell.vagy,
Hogyan lehetne késleltetni a "szabályos" init lefutást?
Ha jól olvastam a hostapd.service generált, nem írhatok bele, hogy mástól függjön.
Bocs ha rosszul fogalmazom meg, de ilyen mélységig még sohasem kellett belemennem a linuxba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest