- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
eMagról rendeltem, csak nem...
amúgy szerintem az Android gányolhat valamit, mert a másik kártya pontosan ugyanezekkel a tünetekkel lett nyugdíjazva, de akkor azt hittem, hogy a kártya halt meg.
ez belső tárként volt használva, ilyenkor titkosításra kerül a fájlrendszer, és a telefon belső memóriájának számít a kártya, ugyanúgy lehet rá telepíteni, meg minden (ami fontos, ha a telefonodnak 8GB a belső tárhelye, és abból is közel 3GB-t elfogyaszt az Android)nem tudtok valami low-level formatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest