Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
eMagról rendeltem, csak nem...
amúgy szerintem az Android gányolhat valamit, mert a másik kártya pontosan ugyanezekkel a tünetekkel lett nyugdíjazva, de akkor azt hittem, hogy a kártya halt meg.
ez belső tárként volt használva, ilyenkor titkosításra kerül a fájlrendszer, és a telefon belső memóriájának számít a kártya, ugyanúgy lehet rá telepíteni, meg minden (ami fontos, ha a telefonodnak 8GB a belső tárhelye, és abból is közel 3GB-t elfogyaszt az Android)nem tudtok valami low-level formatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Whisky topik
- Battlefield 6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest