- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
vargalex #24528 üzenetére
Röviden: én megpróbálnék pendrive-ról bootolni egy rescue rendszert, felmountolni az eredeti rendszert (/, /boot, /boot/efi + ami még a chroot miatt szükséges) alkönyvtárba, chroot-tal bemenni rá és újratelepíteni a loadert.
Ha egyáltalán az a baj, amire tippelek, valószínűleg van kevésbé körülményes megoldás is, de azt nem tudom.
A tippem meg az, hogy az EFI tárolja (talán nvramban) a boot paramétereket és a rendszeredet újra fel kell oda venni. (Nálam épp fordítva volt: rég legyalult SuSE-t alig bírtam eltüntetni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Opel topik
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest