- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ampulla
aktív tag
válasz
Jester01 #24449 üzenetére
Az se rossz, de van amikor csak belső hálózaton vagyok és nem érem el a netet, viszont van egy gépem amin minden package megvan és ha egy másikra éppen át akarom tenni, mert ott van rá szükség akkor nem tudom, mivel nincs net és nem lehet letölteni. Ezért kerestem egy olyan megoldást, ami a meglévő, feltelepített package-et backupolja, majd azt simán scp-vel elküldöm a belső hálózatban az egyes gépekre és ennyi. De marad az a megoldás, amit csak tudok letöltök és bízom benne, hogy minden dependecy package megvan hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest