Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toBIN
tag
Szia!
Koszi, de hibaba utkoztem.
Nincs etc/X11/xorg.conf.d/ mappa csak /usr/share/X11/xorg.conf.d . Igy ide masoltam a 99-calibration.conf fajlt, majd folytattam a sort, viszont a dmesg parancs kiadasa utan a kovetkezo hibat kapom:
[ 1715.135330] gslx680_ts_acpi: module verification failed: signature and/or required key missing - tainting kernelViszont a 99-calibration.conf -t nem lehetett letolteni github-rol, igy letrehoztam egy fajt, beleirtam amit kell, majd elmentettem 99-calibration.conf neven. Ez lehet-e hiba forras?
Ui: UEFI-s megoldast rovidesen leirom
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs