Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
Ha jól emlékszem csak a gigabyte szállította BIOSsal a z68-as lapokat. A tiédre van 2.0-ás rev-től UEFI update egyébként...
Én nem írtam hogy dobjuk ki a BIOS támogatást. Csak mivel mac-hez hasonlította ahol UEFI van úgy gondoltam legyen igazságos.
Nem tudom egyébként elképzelni hogy mivel informatívabb egy GRUB pl. mint a refind amit említettem. Ráadásul ez még a pendriveon lévő rendszert is felismeri magától és berakja a boot menübe. Lehet a splash screenre gondoltál, azt én se szeretem egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Bestbuy játékok
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Disney+
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest