- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Van egy virtuális ubuntu-m (virtualbox) a melóhelyemen. Ha valami sürgős fordítani valóm van, akkor ezen szoktam ügyködni, illetve az Android appjaim forráskódját tárolom itt.
Viszont balga módon csak 40 gigát adtam neki alapból és ez pik-pak elfogyott. Szóval kénytelen voltam terminálból átméretezni a virtuális hdd-t. Ez sikerült is, a VB mutatja is a nagyobb méretet. Aztán bootoltam egy GParted Live-val a gépet és kiterjesztettem az sda lemezt a teljes területre. Majd reboot után (már az Ubiba) a root könyvtár/csatolás ugyanúgy 40 giga... Csak a Disks nevű tool mutatja a kiterjesztett méretet...
Mit kéne csinálnom vele?
Fontos lenne az adatvesztés skippelése (kihagyása)!
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest