Hirdetés
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
involver
üzenetére
Én már többször telepítettem Ubuntu 16.04-et pendrive-ról és most a Kali Linux legújabb 64 bites verzióját is kipróbáltam (torrent). Direkt Windows alól írtam ki a Rufus-szal és semmi gond nem volt. Telepítés előtt ugyan jelezte, hogy hiányzik a legújabb "Syslinux 6.03/20151118" és a program csak a régebbit tartalmazza, de az olyan szintű szoftver, ami még ezt is megoldja.
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "ISO képfájl mód". A DD mód Chakra, Antergos, Manjaro és társainál szükséges.
Szóval az Ubuntu és a Kali is simán bebootolt és a telepítés közben sem volt semmi probléma. Ha nálad ennyire nem megy, akkor az lehet pl. a pendrive, ISO hibája miatt is. De mondjuk utóbbinál nehezebb elképzelni, hogy a hivatalos oldalon lévő telepítők ilyen bugosak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "