- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Locus Map (Free és Pro)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
involver #24238 üzenetére
Én már többször telepítettem Ubuntu 16.04-et pendrive-ról és most a Kali Linux legújabb 64 bites verzióját is kipróbáltam (torrent). Direkt Windows alól írtam ki a Rufus-szal és semmi gond nem volt. Telepítés előtt ugyan jelezte, hogy hiányzik a legújabb "Syslinux 6.03/20151118" és a program csak a régebbit tartalmazza, de az olyan szintű szoftver, ami még ezt is megoldja.
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "ISO képfájl mód". A DD mód Chakra, Antergos, Manjaro és társainál szükséges.
Szóval az Ubuntu és a Kali is simán bebootolt és a telepítés közben sem volt semmi probléma. Ha nálad ennyire nem megy, akkor az lehet pl. a pendrive, ISO hibája miatt is. De mondjuk utóbbinál nehezebb elképzelni, hogy a hivatalos oldalon lévő telepítők ilyen bugosak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest