Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mit értesz az alatt, hogy nyomtatót egységes felületről menedzselni?
szerintem hagyd a francba az egészet, minden pc-re kösd fel a hozzá legközelebbi nyomtatót oszt jónapot.egyébként nem ez a menete, ha ilyen hülyén akarsz nyomtatni, akkor a cups postscript nyomtatót és annak a driverét kell felrakni a samba megosztásra és a kliensekre azt kell telepíteni, a szerverre meg ghostscriptet. ipp szerintem itt nem focizik, én legalábbis nem látom, hogy hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robotporszívók
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest