Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok, tematikus topikot nem találtam neki, de itt bízom benne, hogy találok segítőkész szakembereket. Adott két Dell t110 szerver, az egyik 4x500gb hdd és 2x4gb ram, a másik 2x500gb hdd és 4x4 gb ram. Proxmox szerver lesz mind a kettő, házon belüli fejlesztésekhez. Utóbbi szerverre megcsináltam a next-next-finish teleítést kb. 2 hete, azóta is hibátlanul működik. A 2x500as lemez egy Dell raid vezérlő segítségével tükörben vannak. A másik szerver nemrég szabadult fel. Csináltam két darab 500-as tömböt (mindkettő tükör), majd telepítettem a proxmox-ot. Hiba ismét nincs, viszont nem indul el a rendszer, mert hogy no bootable media. Ha nem csinálok raid tömböt, akkor működik. Valakinek tipp, hogy mi lehet a gond, merre keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest