Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kössz az infót!
Kipróbáltam a szabad driverrel, és elég jól működött minden, de valahogy nem akarja visszavenni az órajeleket automatikusan.
A CPU magok órajelét szépen visszaveszi, de a GPU maxon pörög a következő újraindításig.
Mindezt Arch linuxszal és 4.0 kernellel.Xubuntu + zárt driver kombinációval minden szép és jó, egyrészt kevésbé emelkedik meg a GPU órajele film lejátszáskor, másrészt az is visszaesik egyből, amikor bezárom a VLC-t. Egy játékkal is kipróbáltam, kilépéskor ott is visszavette az órajelet alapra.
Egyelőre ez a driver jobban műxik, bár még nem jöttem rá a hátrányaira, ha vannak - sokan szidják.
Viszont a Xubuntu elég lassúnak tűnik érzésre az Arch után (boot idő, progik megnyitása, bezárása, stb.).Tudtok valami gyors disztro-t, ami betonstabil, és megy vele a decemberi zárt AMD driver?
Peppermint OS-sel szemezem, csak nem tudom, hogy za mennyire stabil.Stabilitás szempontjából ismeretlenül a Debian-ra gondoltam, de nem tudom, hogy az mennyire gyors egy ilyen lassú vason - az ablakkezelő változatlanul az XFCE lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest