Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali.
Bebootoltam pendrive-ról linuxot (ubuntu-14.04.1-desktop-amd64), és innen szeretnék a telefonomra egy szoftvert feltelepíteni.
Terminal szükséges, amihez egyáltalán nem értek, vagyis fogalmam nincs hogyan tudnám elkezdeni.Windows alól tudom, de itt nem sajnos.
A szükséges hozzávalók megvannak, és így szeretném feltelepíteni a legfrissebb android szoftvert, ami W7 és W8 alatt nem ment, ezért ajánlották az Ubuntu-t.
Elméletileg annyinak kellene lenni, hogy terminalba beírom fastboot, ha pedig nem indulna, akkor telepíteni kell, de azt kiírja hogyan csináljam.
Nos kiírja, hogy írjam be ezt, "sudo apt-get install android-tools-fastboot" , de hiába, mert a válasz az lesz, hogy "unable to lockate package..."...Szeretném innen megcsinálni a telepítést, de sajnos nem tudom.
Esetleg tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudnám ezt elvégezni terminalból?Állítólag baromi egyszerű, csak én vagyok az a barom, aki nem tudja megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest