- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali.
Bebootoltam pendrive-ról linuxot (ubuntu-14.04.1-desktop-amd64), és innen szeretnék a telefonomra egy szoftvert feltelepíteni.
Terminal szükséges, amihez egyáltalán nem értek, vagyis fogalmam nincs hogyan tudnám elkezdeni.Windows alól tudom, de itt nem sajnos.
A szükséges hozzávalók megvannak, és így szeretném feltelepíteni a legfrissebb android szoftvert, ami W7 és W8 alatt nem ment, ezért ajánlották az Ubuntu-t.
Elméletileg annyinak kellene lenni, hogy terminalba beírom fastboot, ha pedig nem indulna, akkor telepíteni kell, de azt kiírja hogyan csináljam.
Nos kiírja, hogy írjam be ezt, "sudo apt-get install android-tools-fastboot" , de hiába, mert a válasz az lesz, hogy "unable to lockate package..."...Szeretném innen megcsinálni a telepítést, de sajnos nem tudom.
Esetleg tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudnám ezt elvégezni terminalból?Állítólag baromi egyszerű, csak én vagyok az a barom, aki nem tudja megcsinálni

Új hozzászólás Aktív témák
- Ashes of the Singularity 2 - Mozgásban a folytatás, jött egy demó
- Vallás
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest