- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
[ 643.950829] hpasmlited[5422] general protection ip:4217fe sp:7fff701c1fe8 error:0 in hpasmlited[400000+35000]
ilyen tortenik, ha megprobalom a gepemen (hp proliant dl380, xen 4.3.3, hardened-sources 3.2.55, selinux) elinditani a hp-health nevu alkalmazast (ami figyelne/vezerelni a ventillatorokat, homersekleteket, etc)
sajnos a fenti hibauzenet nem mond nekem semmit, igy azt sem tudom, merre induljak neki a problemanak
elso korben jo lenne, ha ennel valamivel tobb info kerulni tarolasra/megjelenitesrevan ehhez barkinek barmi otlete, hogy mikent tudnam elerni
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest