- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiga85
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Szia! Szólt a pasim, Vladi már 2 hete a férjem.

Hogy tapipad beállítást szeretnétek a kis ASUS-on. Fedora 19-esem van (életemben először, de szinte mindent megtalálok rajta, ami fennakadást okoz és rendkívül felhasználóbarátnak tartom, fontolgatom a nagygépemre is a WIN7 helyett...)Alkalmazások menü-Beállítások-Egér és érintőtábla-Érintőtábla fül (közepén van kb. az ablaknak és ott a fület át kell váltani) és ott bepipálni mindkét lehetőséget az Általános részben és a Görgetésnél a "Görgetés a szélen"-t; így gyakorlatilag olyat kapsz beállításként, mint egy Windows alatt, ha jól fogalmazom...
Én nem értek a számteches dolgokhoz, de nyárvégén szereltem be VLADI gépébe procihűtőt!!!
És erre nagyon büszke vagyok és azóta érdekel a Fedora is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És erre nagyon büszke vagyok és azóta érdekel a Fedora is...