Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Ennyi volt! Több napi szenvedés után feladom ezt a módosított disztrót. Buherált a kernel is meg még sok minden más is, többek között ezért nem hajlandó működni az fglrx. Keresek valami más disztrot, vagy visszatérek a jó öreg ubuntura vagy kipróbálom az új mintet. Esetleg fedora. Ti melyiket javasolnátok?
Elsőnek megpróbáltam a Vladi által linkelt megoldást. Sajna nem jött be a switches módszer, pedig nem lett volna rossz! Majd generáltattam egy xorg.conf -ot, most már innen szedi a beállításokat az X. Átírtam a bus id -t. Úgy tűnt elsőre, hogy működik viszont az akku üzemidő nem nőtt jelentősen ergo valószínűsítem, hogy ha még nem is volt használatban a diszkrét kártya, ettől még ette az áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest