Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
válasz
Jester01
üzenetére
Ennyi volt! Több napi szenvedés után feladom ezt a módosított disztrót. Buherált a kernel is meg még sok minden más is, többek között ezért nem hajlandó működni az fglrx. Keresek valami más disztrot, vagy visszatérek a jó öreg ubuntura vagy kipróbálom az új mintet. Esetleg fedora. Ti melyiket javasolnátok?
Elsőnek megpróbáltam a Vladi által linkelt megoldást. Sajna nem jött be a switches módszer, pedig nem lett volna rossz! Majd generáltattam egy xorg.conf -ot, most már innen szedi a beállításokat az X. Átírtam a bus id -t. Úgy tűnt elsőre, hogy működik viszont az akku üzemidő nem nőtt jelentősen ergo valószínűsítem, hogy ha még nem is volt használatban a diszkrét kártya, ettől még ette az áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest