- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hát most na... Így vagyunk ezzel mi mind linuxos atisok.
Najó nekem megy szépen.A nyílt driverrel futhatnál még egy kört. Több más módszert is találtam a neten, hogyan kapcsolhatod ki.
Fogyasztásmérőd van? Mert azzal tudná egzakt módon ellenőrizni a kikapcsolást.Mindjárt nézek linket.
De ha nem modolok minek írtam ezt?
Nomindegy.
Nem próbáltam ki, kicsit rizikós módszer, ha nem tudod mit csinál inkább skippeld, de én bepróbálnám: link
Ha géz van, dobsz egy resetet. Laptopon...
Ez alapján gyakorlatilag egy gombot megnyomsz és kikapcsol.
(#17436) Zoli133:
Anno azt mondta a linuxos világközösség, hogy a gyártó adjon dokumentációt, mi meg csinálunk drivert.
Hát atiék komolyan vették. -
Zoli133
addikt
Az fglrx már csak ilyen, nem igazán működik rendesen.
Legutóbbi kedvencem mikor 2 azonos laptop (RAM/proci/HDD átrakva a tényleges azonosságért) azonos chipekkel azonos rendszerrel különböző eredménnyel. Az egyik megy a másiknál behal a driver...De persze a 3D support miatt valami működőt kellene összehozni, A support meg nem léátező dolog AMD-nél....
Új hozzászólás Aktív témák
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest