- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt könnyen ki tudom próbálni, mert Chakra isoját live módban el lehet indítani nyílt és zárt driverekkel is, így nem kell átállítanom a disztrómat nyílt driverre, majd vissza.
A többit viszont szerintem nem nekem akartad írni, hanem az OpenSuse-s kollégának. Neki mondjuk amúgy sem hozna kb. semmi előrelépést a 8400GS-t lecserélni 3000-es radeonra, mindkét kártya nagyon gyenge, egyéb tudásuk meg kb. azonos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Horgász topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung kuponkunyeráló
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest