- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
ViZion #14459 üzenetére
Ahhoz képest, hogy csak próbálkozás, elég jól szerepel. Én sem hittem volna, mert a 6 éves IBM R52-es laptopomon már a gnome3, unity ... már igen csiga. A lightosabb cuccokkal oké - de most Chakra és Arch alatt adtam egy esélyt a KDE-nek és hát
Majd ugyanannyiból elvan mint a Lubuntu vagy akár Fedora vagy Debian LXDE-vel.
És hát azért a kényelmi funkcióivagy azok a programok amik eddig gnome vagy lxde alatt lassítottak nekem, viszont funkciógazdagsága miatt sosem tudtam elszakadni tőlük (Amarok, Krusader) most "szárnyalnak".
Igaz még csak kb 1 napos Chakra tapasztalatom van, és még rövidebb Arch (viszont legalább már fent van és be van konfigurálva) de már az eddigi használatából nagyon úgy néz ki, hogy ha ilyen marad akkor marad
(Pedig évekig fújtam én is a KDE-re - miközben vártam hogy végre jó legyenés ha még erősebb gépre is tudnék váltani
)
(#14465) CPT.Pirk: Van Unity Linux is
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest