Hirdetés
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
ViZion
üzenetére
Ahhoz képest, hogy csak próbálkozás, elég jól szerepel. Én sem hittem volna, mert a 6 éves IBM R52-es laptopomon már a gnome3, unity ... már igen csiga. A lightosabb cuccokkal oké - de most Chakra és Arch alatt adtam egy esélyt a KDE-nek és hát

Majd ugyanannyiból elvan mint a Lubuntu vagy akár Fedora vagy Debian LXDE-vel.
És hát azért a kényelmi funkciói
vagy azok a programok amik eddig gnome vagy lxde alatt lassítottak nekem, viszont funkciógazdagsága miatt sosem tudtam elszakadni tőlük (Amarok, Krusader) most "szárnyalnak".
Igaz még csak kb 1 napos Chakra tapasztalatom van, és még rövidebb Arch (viszont legalább már fent van és be van konfigurálva
) de már az eddigi használatából nagyon úgy néz ki, hogy ha ilyen marad akkor marad 
(Pedig évekig fújtam én is a KDE-re - miközben vártam hogy végre jó legyen
és ha még erősebb gépre is tudnék váltani
)(#14465) CPT.Pirk: Van Unity Linux is
Új hozzászólás Aktív témák
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy azok a programok amik eddig gnome vagy lxde alatt lassítottak nekem, viszont funkciógazdagsága miatt sosem tudtam elszakadni tőlük (Amarok, Krusader) most "szárnyalnak".
) de már az eddigi használatából nagyon úgy néz ki, hogy ha ilyen marad akkor marad