Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #14122 üzenetére
ezt a cicásat felírtam.
a b tervem az volt, hogy man ssh helyett kapok a másikra egy "peccseld a driver forrást", legalább ez bejött. voilá:
Apr 26 17:59:48 inox kernel: [344872.475214] easycap::0adjust_standard: selected standard: PAL_BGHIN
Apr 26 17:59:48 inox kernel: [344872.475219] easycap::0adjust_standard: requested standard already in effect
Apr 26 17:59:50 inox kernel: [344874.794669] easycap::0adjust_standard: selected standard: PAL_BGHIN
Apr 26 17:59:50 inox kernel: [344874.794673] easycap::0adjust_standard: requested standard already in effect
Apr 26 17:59:51 inox kernel: [344876.294856] easycap::0adjust_standard: selected standard: PAL_BGHINez a motion nevű sziszitévé csoda, amint folyamatosan körbejárja az olcsó kínai videodigiző izén lógó kamerákokat. a default formátum a PAL, és van rá motion.conf bejegyzés. őszintén még nem néztem akkor is kapom-e ezeket, ha azt kikommentelem, reméltem, hogy van valami regexp devnullázás a syslogban.
emiatt azért nem fogom a drivert megtúrni, örülök hogy valahogy összeimádkoztam. akkor ha nagyon zavar inkább mindig valami scripttel indítom a syslogot (igen, guiból szoktam), ami pucol előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest