- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na közben fejlemények, cseréltem drivert, a Marvell-es sk98lin-nel megy.
És poén, az alaplap hivatalosan nem támogatja a power off-ból ébredést, de Linuxról leállítva megy....!
LOL. Winnyózról nem, csak sleepből.
(Amúgy a sleepből ébredés is teljesen szabvány, amennyire én tudom... Az is csak egy power state. )Egyébként azért a sleepből ébredést kapargattam, mert úgy tudtam, hogy power off-ból nem kell mennie.
Amúgy a mostani Ubim már elég sokat látott, és nem mindig indul el - mondjuk tízből egyszer megáll boot közben, és egy ctrl-alt-del hatására rendben újraindul. De ugye nekem akkor kell ez a móka, amikor nem vagyok otthon mondjuk egy hétig
Szóval ha akkor nem indul el, akkor az eszik meg jópár wattot, hogy ott pörög a gép egy Kubuntu felirattal 
Most az lesz, hogy ha elmegyek itthonról hosszabb időre, akkor sleep, ha csak melózni, akkor kikapcsolva is lehet, aztán ha nagyon kell, berúgom

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- ZIDOO médialejátszók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LOL. Winnyózról nem, csak sleepből.