Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
amit írtam az van. minden 10.04 utáni (2.6.32 utáni) rossz akksiidőt fog csinálni. mondjuk elméletileg van rá hekk (valami aspm szóval keresgélj).
a 2.6.32 viszont szerintem alapból a winnel egy kategória, nekem sikerült már 5w idléig is lemennem kikapcsolt panellel. oké, hogy nem hétköznapi gépen. mindenesetre az nem rosszabb, mint a win.
persze sok függ attól is, mennyire vannak implementálva a gpu energiakímélő izék, meg ilyenek. gondolom brazoshoz mindenképp zárt driver lenne ajánlott. aztán az is lehet, hogy nem, bár meglepődnék.
felrakod és elindítod a powertopot root jogokkal, kihúzod a tápot és máris látod mennyi az annyi. de sajnos amit ír az ugyanonnan jün, szóval bajusz-akasztás gyanús.
persze más fogyasztási gondok is vannak az újabb kernelben, szóval én maradtam a működő réginél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest