- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
amit írtam az van. minden 10.04 utáni (2.6.32 utáni) rossz akksiidőt fog csinálni. mondjuk elméletileg van rá hekk (valami aspm szóval keresgélj).
a 2.6.32 viszont szerintem alapból a winnel egy kategória, nekem sikerült már 5w idléig is lemennem kikapcsolt panellel. oké, hogy nem hétköznapi gépen. mindenesetre az nem rosszabb, mint a win.
persze sok függ attól is, mennyire vannak implementálva a gpu energiakímélő izék, meg ilyenek. gondolom brazoshoz mindenképp zárt driver lenne ajánlott. aztán az is lehet, hogy nem, bár meglepődnék.
felrakod és elindítod a powertopot root jogokkal, kihúzod a tápot és máris látod mennyi az annyi. de sajnos amit ír az ugyanonnan jün, szóval bajusz-akasztás gyanús.
persze más fogyasztási gondok is vannak az újabb kernelben, szóval én maradtam a működő réginél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest