- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
ragazzo #1172 üzenetére
mindenki azt használja ami neki tettszik, és hát a támogatottság az ittenieknek nem nagyon számít, mert a letöltött verzióhoz minden disztribnél ''csak'' közösségi támogatás van, mert ugye kevesen veszünk dobozos linuxot... amiért meg sokan nem szeretik az itteniek közül a suse/redhat cuccokat, és a debiant inkább, az azért van mert más szintűek a linux ismereteik. én fedorát használok, mindent meg tudok csinálni alatta amit kell, a debian-t viszont nem tudtam rendesen használni, mert nem értettem hozzá... és ami a hozzáértőnek lehetőség a tökéletes testreszabás és finomhangolás terén, az a kezdőnek szopás, viszont aki ért hozzá, azt meg idegesíti hogy a régi jó megszokott dolgai helyett máshogy kell dolgokat beállítgatni, és belepofázik egy csomó grafikus alkalmazás... ésatöbbi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest