- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
No, nagyon beült ez a téma!
Én azt akarom megoldani, hogy bárhonnan bármikor elérhetőek legyenek a saját, és az alias-ra jövő levelek is, méghozzá már különválogatva, szortírozva. Nem zárkózom el egy kis szerver felállításától sem, hiszen érdekel a téma, csak egy kis háttértámogatás kell, mert tudom, hogy te lőttél már be ilyen dolgot, én pedig még közelről sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt akarom megoldani, hogy bárhonnan bármikor elérhetőek legyenek a saját, és az alias-ra jövő levelek is, méghozzá már különválogatva, szortírozva. Nem zárkózom el egy kis szerver felállításától sem, hiszen érdekel a téma, csak egy kis háttértámogatás kell, mert tudom, hogy te lőttél már be ilyen dolgot, én pedig még közelről sem.