- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, mit tudtok a linux kernel SSD támogatásáról, még inkább a TRIM funkció kezeléséről. Amit eddig találtam, az nem túl biztató, de hátha többet tudtok. A teszteket látván elgondolkoztam, hogy plusz ram helyett már egy alap 8gigás SSD is sokat gyorsíthatna a rendszeren. Van valami információtok erről? Esetleg, hogy mennyire disztribúció függő a dolog, mert az openSUSE-val eddig teljesen elégedett vagyok. Előre is köszönök bármi infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest