Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• confuser

senior tag

válasz Merlini #212 üzenetére

Nagyon jó MCC gyűjtemények, köszi hogy megírtad/megosztottad!

Egyébként én Cofidis és MBH Go! mellé még gondolkozom, hogy Erste MAX vagy K&H hitelkártya legyen a harmadik, de hajlok afelé hogy a K&H-val járok jobban, hiába csak 2/3-a az elérhető nyereség, egyszerűen az Erste MAX-ot nem tudom kihasználni, pedig a múltkori alapján kiderült, hogy az üzemi étkezésemet el tudnám számoltatni (és így azt a kategóriát választva az egyéb éttermekben való költést), de ez még nagyon messze van nálam a 250k-tól, a másik kategóriával viszont meg vagyok lőve. Benzinkút lehetne, de egyrészt az sem pótolná ki a hiányzó összeget, másrészt arra a kategóriára van egy egyedi 30k/hós limit (ezt majd az összefoglalóba is felveszem legközelebb), ahol meg még komolyabb költéseim vannak (hipermarket), arra meg csak 1%-ot ad, a többi kategória meg teljesen rapszodikus nálam. K&H-nál viszont nincs ez az első X ezer forintos bohóckodás, se üzletkategória választgatás, üzemanyagra fixen 2%-ot ad összeghatártól függetlenül, és a hipermarketes vásárlások így nem vennék el más visszatérítésektől a lehetőséget. Egyedül az tart vissza, hogy folyószámlát nemrég zártam náluk (kb fél éve), de promós nyitási bónuszhoz meg 18 hónap folyószámla mentesség kell, szóval ha most nyitnék, akkor attól elesnék, ha meg folyószámla nélkül nyitnék, akkor meg már nem érné annyira meg…

Új hozzászólás Aktív témák