- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Balage85
tag
válasz
hightower #279 üzenetére
Hali!
Felraktad az amd a64 driverét a windowsban? Meg be kell állítani a minimális energiagazdálkodást. Nekem rendesen visszaveszi a szorzót 5re, a feszt 1.1re, de megszenvedtem mire sikerült.
Mondtátok itt, hogy bizonyos fsb után nem tölt be a windows. Az lehetséges, hogy betöltés után kékhalál és újraindul? Nekem ezt csinálta. Normális??
[Szerkesztve] -
Alvinka
tag
válasz
hightower #279 üzenetére
Nos...
A cnq -hoz a winfosnál kell amd driver ami okozza ezeket a dolgokat...
Biosba meg johogy nem látod, mivel ott csak a c&q aktiválni vagy kikapcsolni tod...
Everestben látni fogod a tulhajtás menüpontban vagy cpuzben... ennyi
A hütésről meg feledkezzünk el pls, azért van ott hogy quiet mert nem kell akkora hütés rá ilyenkor, de azt nem a cnq vezérli, hanem az alaplap állitja a feszt a ventinek mint elözőekben leirtam, Smart fan néven fut ez a dolog....
Remélem segittem vmit
Tehát lényeg a lényeg kell hozzá cnq-t támogató lap, biosban enabled, winfosra fel az amd driver és az energiagazdálkodásnál vagy maximális vagy minimális telep és ekkor fog müxeni..
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest