- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
hightower
tag
Kellene egy kis segítség, RAM-ot kellene vennem de nem tudom eldönteni mennyit/milyet
tuning szempontjából Kingmax Hardcore 512/500MHz- es jöhetne számításba, de kellene össz 2GB így,és nem tudom hogyan menne a gépben, E6 Venice AN8 SLI alaplapban, van valakinek tapasztalata ez ügyben.
[Szerkesztve]
-
hightower
tag
Kipróbáltam a régebbi biosokkal is hány fokot, mutat az alaplap.
An8 SLI-hez, a 3 legfrissebbel szar an817-818-819-es biossal, a nagyon régiekkel a hőmérséklet jó, de nem működik a CNQ. De a an816-os biossal mostmár műxik a CNQ és a proci hőmérséklet is normális 33-34C és nem 22C.
[Szerkesztve] -
hightower
tag
Thanks
, de ha a proci szorzójat csökkenti, akkor azt miért nem látni?, legalábbis én nem látom, a biosban pedig én csak ki-be tudom kapcsolni a CNQ-t . An8 SLI bios Award 05/11/25. ma raktam fel ezt a biost, a régi bios-al és a GURU szerint 33-35C volt a proci alapon 1.4V-on, most ezzel a biossal meg 25C, gyári AMD hűtő+venti 2000RPM, lehetséges ez?
[Szerkesztve] -
hightower
tag
Sziasztok!
AN8 SLI alaplapom van, Venice magos 3500+ proci .
Kérdésem az lenne, hogy 400mhz-es ramok helyett milyet vegyek tuning szemponjából
mert ahogy olvasgatom, az 500-533mhz- es ramok rosszabb késleltetéssel mennek mint a 400mhz kinghstonjaim, de a mostaniak csak 450Mhz-ig bírják a húzást.
Meg az sem tiszta mia az a VHT ill. DDRVTT ezeknek is kell +feszt adni ha húzom a cuccot?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Home/Nest
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged