- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
fLeSs
nagyúr
Most sem teszteltem, csak ennyit.
Nem a ramtól függ a sebesség, hanem az alaplaptól. Azmeg, hogy a ramok hogy bírnak X MHz-en bizonyos időzítéseket szerencse kérdése szvsz, időm meg nincs rá ilyenekkel szórakozni, DDR500-on is 3-4-4-8-ra állítottam, pedig ez a DDR566-os ajánlás. -
-
-
-
Gábor vitéz
tag
Megy a procim most is 250-es FSB-vel, csak most aszinkronban. A 600-asra azért gondoltam, hogy legyen még egy kis tartalék benne, ha mondjuk lapot+procit cserélnék.
ui.: Bár valószínű az fog dönteni, hogy mekkora lesz az árkülönbség. (január vége fele tervezem a vásárlást)
ui2.: Most egyelőre az érdekel hogy a p4p800-amban mennek-e egyáltalán ezek a ramok?
[Szerkesztve] -
flinta
tag
köszi a válszokat!
szerintem ez inkább ram specifikus probléma nálam, nincs köze az A64-hez. 2T-ben jól működik bár a 275MHz-et így sem bírja pedig a lapot így használtam előtte egy hónapig (memória órajel visszaosztással).
tehát akkor a 2,8V elég neki, dehogy kettő egyforma rosszat fogjak ki? -
Aloki
tag
Azért ez nem így van: nForce2-ben a tapasztalataim alapján mindenből le kell vonni 20 Mhz-et, ha duálban menne akkor még többet (ezért kérdeztem).
Nálam nF2-ben duálban 410-420 körülig mennek az 566-osok 2-2-2-5-ben, 480-on megy 2-3-3-6-ban.
G@ben:
Viszont vannak egy különleges 'dual featureje' az nForce2-nek (eddigi tapasztalataim alapján): duálban 450-460 körül nem megy tovább ha cl3.0-t állítasz be a ramnak (eddig abit nf7-ben és DFI lapokban néztem, supertalent és a-data ramokkal), viszont cl2.0 cl2.5-ben simán megy tovább is, amihez viszont jó ram kell. -
-
-
HERR Z
veterán
Aláírásomból látszik hogy csak egy modult vettem....jah és csak egy kt133A-s lap van itthon tartalékban
öszintén nem tom mért vagytok bezsongva a 2-2-2-5-re....alig dob többet mint a 3-3-3-6 amivel a csillagos égig elmegy a ram...majd este csinálok egy összehasonlítást, hogy mi a jobb 8x320/2560/ 3-3-3-6-1Tvel vagy 2-3-3-5-1T 10x256-tal.......a végeedmény már előre sejthető...már csak az írás olvasás miatt is...
Amúgymeg ha sokáig tudná a 2-2-2-5-öt mondjuk 480-ig akkor se használnám, mert nem érné meg miatta visszavennem az órajelet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest