- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ffodi
veterán
válasz
joshua7 #6746 üzenetére
Nos, a tesztet egy olyan windowson futtattam, ami egy másik gépből lett átrakva(időhiány miatt). A teszt során kb 5ször hibával állt meg a teszt(ati vga driver nem válszolt majd helyreállt), aztán egyszer sikeresen lefutott, és ezt az eredményt dobta(meg is örültem, elmentettem, aztán felraktam ide). Természetesen nem vagyok olyan hülye hogy miután ennyi időt itt töltöttem a ph-n, hackelem az eredményeket. Egyébként a gpu-z is bugzott, és sokminden más is, voltak ott gondok rendesen, csak mivel kezeim közé került egy i7, ezértkaptam az alkalmon és teszteltem. Ha kell tudok küldeni képet a konfiogról, és egy ph-s kollégától vettem, szóval ő is tudja bizonyítani, hogy valóban van/volt i7-em.
Subaruwrc:
Az hogy miért ilyen eredények jöttek ki, azt nem tudom, nem is foglalkoztam vele, örültem, hogy egy viszonylag magas pontszámot dobott, és versenyképes a többi eredmény között.
Ha jól tudom, akkor i5 esetében az uncore fix(szóval nem lehet állítani a szorzót.), az x58a-ud5-ben amiben teszteltem, lehet állítani az uncore szorzóját ha jól emlékszem 12x és 42x között. Azért ennyi az órajel szerintem, mert mivel először tuningoltam i7-et, próbáltam az i5höz hasonlóan belőni.Ha az eredmény ebben a formában nem felel meg, mert bugos, akkor természetesen ha lesz rá ismét alkalmam, akkor újrafuttatom, friss oprendszer mellett és linkelem az eredményt.
-
ffodi
veterán
válasz
joshua7 #6744 üzenetére
Ment pü is, de ide is beírom. Az eredmény teljesen hiteles. 26xxx pontot szokott adni átlagban nekem ekkora órajelen a vantage a cpu score-re, az i7 920-al. Egyszer volt alkalmam egy ilyen gépet tesztelni, egyből beleraktam az 5870-emet, és teszteltem vele.
A GT220 ugyan bennt volt, de le volt tiltva, szóval a Physx ki volt kapcsolva. A GT220 nem szólt bele az eredménybe. Egyébként +Physx-el 40k körül van a cpu score i7-el ekkora órajelen, de ezt több fórumtárs is tudja bizonyítani szerintem.(illetve ha menne, akkor a második cpu eredmény nem 30 körül lenne, hanem 100 körül.)
Szóval legyetek szívesek és visszatenni, mert szerintem korrekt eredmény.
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #6727 üzenetére
a cpu teszt valóban elég széles értékek között ingadozik, nem mindig adja ugyanazt. de kipróbálhatod csak natúr a cpu tesztet hogy mondjuk a második körben gyorsul e, ha felszabadul pár száz mega ram. a hőfokoknak addig nincs közük hozzá ameddig esetleg instabil nem lesz a proci tőle. energiagazd funkciók leronthatják pl.
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #6723 üzenetére
De szvsz a Vantage valamilyen szinten össze-vissza dobál eredményeket.
bizonyos mértékű eltérés lehet mondjuk két kör között de az uncore órajel sem a duplája a ramnak és a cpu score is túl magas. engem nem zavar az első helye de legalább legyen korrekt és valós. ameddig nincs új kör addig töröld szerintem. ha elfogadod, szívesen moderálom az eredményeket. -
Def26
félisten
válasz
joshua7 #6641 üzenetére
core i5 750 alapon. Most olvasom csak, hogy miket kellett volna a képre raknom (gpuz meg társai), mindegy ez a kép akkor nem hivatalos, úgy is off -ban van.
Én a kíváncsiság miatt cseréltem le a kártyát, de valszeg visszamegyek nv -re. Bad Company alatt néztem és az egyből feltűnt, (azonos beállításokon a GTX470 -el) hogy magasabb fps -ekete kapok, viszont ezt nem tudja fixen tartani és nagyobb robbanásokkor leesik 25-30 fps -re a játék. Ez meg ugye egy multi játéknál nem annyira szerencsés. GTX470 -nél nem volt ilyen gond, az "csak" 50 körüli fps -t nyomott de azt tartani is tudta. A hangja az tényleg halkabb de szvsz a 470 -é sem volt zavaróbb. Hát ez van.
Bocs az off -ért.
-
pszichiater
senior tag
-
-
moli99
csendes tag
válasz
joshua7 #5907 üzenetére
Helló joshua7! Bocs, csak most válaszolok. Nekem még ez a HD4xxx osztályú kártya új ahhoz, hogy továbbpasszoljam. Egyébként 36k volt az iPon-nál.
A tuning: AMD ügyelt arra, hogy ne csináljon belső konkurenciát a 4870-el, pláne a 4890-el. A GPU vége valahol 920-940 körül van, de ehhez már a feszt emelni kell. A combos GPU hűtés mellet, kicsit furcsa hogy a memóriák nem kaptak hűtést, így szerény 3600 MHz-el kell megelégedni, efölött már hibázik. Fentebb én nem akarom kínozni a kareszt, 875/3600-on szépen megy rajta minden game 1280-as felbontásig, szerintem ez rendben van. -
moli99
csendes tag
-
-
-
tome.jr
addikt
válasz
joshua7 #5443 üzenetére
1,237 voltot kapott on air, bár így is 19 fokos volt nyitott erkélyajtó mellett.
Jönnek majd reményeim szerint újabb upgrade eredmények, még közel sincs kihegyezve teljesen a rendszer. Valamiért nem szeretik egymást a 860-as procival. Vért kell izzadni a 4000 Mhz fölötti erdményért, GTX 280-nal meg lemegy 4400-on is
Majd átpakolom X58-ba is.
-
jumbo71
tag
válasz
joshua7 #5296 üzenetére
oké legközelebb bent lesz minden adat
Nem merem több fesszel,és jobban húzni,mivel az érzékelő nem a valós értéket mutatja a hőfoknál.ezzel az értékkel 70 fokot mutatott! /mellesleg simán meg tudtam fogni a hűtő legeslegalját,ami nem arra következtet hogy ekkora lenne a hő a prociban/ezért nincs meg a 4.1GHz most. -
válasz
joshua7 #5028 üzenetére
gondolom mostmár sejted miért érdeklődöm én.
az,hogy kinek milyen proci van a gépében,nem 100% beazonositható.
éppen ezért nem biztos,hogy olyan dolgokon kellene felakadni,
amit ti sem tudtok teljes mértékben kontrollálni.
ill. a szavahihetőségét kétségbe vonni amikor azt mondja,bocs 8 fajta procim van.
(csak abból kettő egyformasoha nem fogsz rájönni)
voltak olyan 7900GS kártyák,amiben be lehetett kapcsolni a +4 pixel shader-t.
mégis érvényes volt minden egyes teszt vele,alap/tuning egyaránt.
annak az alkatrésznek olyan tulajdonságai voltak.amit nem árt szem előtt tartani:
egyébként az alapteszt arról szól,
hogy minden a gyári órajelén fut,ramokat lehet variálni.
nincs az hogy a ramból hány chip dolgozhat,vagy hány mag megy a procin.
aki vesz egy 4 magos procit,az is ki tudja kapcsolni a "felesleges" magokat.
az akkor minek minősül ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mercedes topic
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest