-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
válasz
Dark Archon #5888 üzenetére
Sry utolso off
p5q-t neztem ki en is, es ma el is hoztam .Eredmeny = nem ad kepet a kartya
Egy radeon hd3850es siman megy benne.Nezegettem bios beallitasokat, illetve a legfrissebb bios van rajta ,de semmi.. Vmi nagyon nem stimmel ezzel a kartyaval(2 db p35 chipset-es lapban probaltam = pci x1 bug + neha win inditasnal fekete kepernyo fogad. Ez csak akkor oldodik meg ha elinditom csokkentett modban majd megint rendessen es akkor elindul.
Es most ugye a p45os lapban meg se nyikkan. Nincs kep , de kozbe meg hallom ahogy toltodik a win.. Mind2 dvi portot probaltam + vga kabellel[dvi atalakitoval] is neztem)Sry telleg mindenkitol az off-ert.
-
dashed
senior tag
válasz
Dark Archon #5884 üzenetére
Koszi a helpet. Sajna sehogy se akar "normalissan" mukodni ebben a lapban.Probaltam amit irtal , + a linket is neztem de semmi eredmenye.Lap csere lesz ebbol ugyerzem.
sry az offert a tobbiektol
-
dashed
senior tag
válasz
Dark Archon #5881 üzenetére
legfrissebb bios van fent, es nincs semmilyen pci-e sebessegre utalo allitasi lehetoseg
(frekit tudom allitani csak) -
dashed
senior tag
válasz
Dark Archon #5878 üzenetére
Kozben megvan a hiba oka. Pci-e x1 ben uzemel a kari.
Probalok kezdeni vele valamit de egyelore keves sikerrel.
Friss rendszer + chipset driver frissites + legujabb catalyst , de semmi valtozas,. -
joshua7
veterán
válasz
Dark Archon #5871 üzenetére
Az oldalon van egy 'Feltételek' fül, ott szépen le van írva.
-
válasz
Dark Archon #5870 üzenetére
Meg a PhysX Off-ot és akkor nem lenne minden 2. hsz az. Jogosultság híján a toplista tetején is elférne a "hivatalos" default beállítás. Csak egy javaslat...
-
subaruwrc
félisten
válasz
Dark Archon #5553 üzenetére
és már megint bekapcsolt phsyx, egyikőtöknek nem tűnik fel hogy a cpu score egy kb 4.7ghz-es ht-s core i7-tel egyenlő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest