- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
subaruwrc #11747 üzenetére
értem, és a kondenzátorok? azok azért melegszenek eléggé, nem? csak azért kérdem mert vízhűtésen gondolkodom, és lenne régi proci blokkom, amit rá tudok rakni a gpu-ra csak a többi cucc (ram, kondik, elektronika) így hűtés nélkül maradna, és nem tudom ez mennyire baj... pl. ott vannak full cover blokkok, amik mindent hűtenek...
gondolom nem véletlenűl találták ki azokat
-
pszichiater
senior tag
válasz
subaruwrc #11498 üzenetére
Itt pl. a júl.1 part1-et kellene végiszenvedni? Vagy melyiket? Gyerekek...nekem ez kaotikus.. Ha minden igaz akkor a OCMASTER pólóban van az Achill3uS kolléga, mert vele már találkoztam személyesen is, és valahogy így nézett ki. A többiek meg csak rohangáltak keresztbe-kasul a kamera előtt, vagy háttal leült az "élőreklám" srác...Káromkodást sem értettem, meg azt a bizonyos rádiót sem. Az muszáj volt? Mondjuk speciel azt hallgatom én is. Szerintem egy lényegretörő vágott videó jobb megoldás lett volna. Ezzel együtt a konklúzió marad. Jelenleg a Tiétek a magyar rekord No1!!!
-
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc #11494 üzenetére
márhogy a 4VGAnál ..már ott járok
#11496: láthatod nekem már sem hardverem nincsen erre, és pénzt sem szánok ilyesféle szórakozásra
még anno jó volt mert jött egy csomó játék ami profitált a magas CPUórajelből,1-2 széthúzott VGAból... de most mi van? Semmi... Crysis 2-t vártam mint a messiást,azért vettem a Xeont, GTX580at..erre idevágnak az arcunkba egy konzolszart
másik: errefelé elég ritka az olyan emberke aki mind hozzáértő,kedve is van,hardvere is van ideje is esetlegesen egy kis hardverösszeállítás erejéig. Konkrétan senki.
egyedül meg drága mulatság csúcshardvereket beszerezni (megvenni)
Ha pesti lennék akkor szívesen mozognék,de itt... vadkelet -
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc #11480 üzenetére
szarul esik mi ha valaki megmondja a véleményét és nem hajlong mint egy marionett bábu
elhiszem... valahogy csak túléled..
Bár szerintem aki követte az eseményeket, az jóval többet várt a VGAktól... a CPU-t tudtuk mit megy..de a VGA..akkor is kevés ha szép a végeredmény ha nem
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #11480 üzenetére
Ha a közös sli eredményünkre gondoltál, ott nem akartunk kockáztatni mert a 850-es nem komálja ám annyira a 2 amperzabálót
A lényeg az hogy az eredmények szépek, és órajel ide vagy oda az azért nem szar hogy még ki sem futották magukat a vga-k de lemosott mindent, főleg úgy hogy ahogy hallom az egyik kicsit beteg volt, és meg is adta talán magát a tesztek végére -
Laraxior
titán
válasz
subaruwrc #11468 üzenetére
magas CPUnak köszönhető... semmi más. VGAhoz szinte hozzá sincsen szagolva
04ahgy: én 1 VGAval megmutattam mit tudtam.. referenciamodell.. és egy Xeon X5660al...
Azóta sem született asszem refhűtővel olyan eredmény
megdönteni meg nem fogom hidd el...kinőttem már a ponthajhászós,sincsen vége versenyből... (hálistennek)
annak ellenére szép eredmény..de jobban mutatott volna egy 1000MHz-es GPU..főleg hogy ilyen elit VGA (márha az a matrix az amiről a kép is készült)
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #11467 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, természetesen a magasabb cpu freki jobb vga kihajtást eredményez, ellenben ez csak a gpu 1. test-nél jön ki, a másodiknál már a gpu freki ami jobban dominál.
Azt nem mondom, hogy vissza fogom hódítani az 1. helyet, de hogy javítani fogok, az biztos.
A LIVE alatt említett eredményemet fel sem töltöm, mivel látva a Tieteket, elcsuklott a hangom, de ha minden a számításom szerint alakul, akkor valamennyire meg foglak közelíteni a jelenlegihez képest. -
jones965
Modder
válasz
subaruwrc #11462 üzenetére
Mint már korábban, valamint az adás ideje alatt is írtam, gratulálok az elért eredményekhez!
Egy dolog ami vigasztal, csak cpu tuninggal tudtatok megelőzni, viszont ez a végeredmény számításnál semmit nem számít.Maxi Respect!
(#11464) pszichiater: látom Téged sem hagy nyugodni a dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
subaruwrc #11451 üzenetére
Lenne egy kérdésem. Amikor a HD6970 CFx-et hajtottátok. Nem néztétek meg azt, hogy milyen eredmény születik húzott kártyák esetén és CPU alapfrekin?
Azért kérdezem, mert GPU pont felment 42k-ról 58k-ra. Kérdés mennyire ment volna fel, ha a CPU nem 6GHz-en fut, hanem mondjuk "csak" 4GHz-en?
Mennyivel csökkenne a pontszám (FPS), ha a CPU nincs ennyire meghúzva. Ki tudná hajtani ugyanúgy ezt a 4 kártyát? -
forise
tag
válasz
subaruwrc #11323 üzenetére
Köszi, sajna elfelejtettem átállítani, de javítottam
-
tom_tol
addikt
válasz
subaruwrc #11211 üzenetére
A 3DM11 lista takarításával viszont egyetértek, maximálisan. Olyan userek, akik a másikat alsó kategóriák túlméretezett hősének titulálják, arcoskodnak, és pár hétre rá egyetlen értékelhető eredményük nincs, mert törölték a screenshotokat. A 3DM11 lista esetén tehát jogosnak tartom a naprakészen tartást. Ráadásul friss a program, nem tisztultak még le a szabályok...
-
Speed®
titán
válasz
subaruwrc #11205 üzenetére
Tehát azon pár felhasználó, akire én gondolok (X3TH meg a hozzátok hasonló nagyban játszós arcok) eldöntötte, hogy mi legyen az egész PHs közösség számára készült adatbázissal. Aha, értem már.
Nem állítottam, hogy a te ötleted volt. De hasonlóan hülyeség szvsz mint ez.
-
Speed®
titán
válasz
subaruwrc #11199 üzenetére
Khm..picit azért vegyél vissza légyszives. Nem köpködésnek szántam.
Nem is az érzelgősség miatt ragaszkodnék az eredményekhez..egyszerűen nem tartom okésnak, hogy (magam példáját véve) van egy húzott 4850X2 eredmény az GTX460/HD5850ek közt, jelezve, hogy igen, ennyit tudott ez a kari, és adott esetben a táhely miatt ez ugrik..onnantól meg ha valakit pl. pont ez érdekelne, merrefelé nézelődjön? Kiragadott példa, nyilván van kismillió más összehasonlítási lehetőség.
De ez a lista véletlenül nem nekünk, PHsoknak készült, a mi eredményeinket gyűjti? Adott szempontok alapján, egyszer már ellenőrizve..akkor miért is kellene törölni? Szűrési opciókkal eltüntetheted a nagyját, akkor miért zavarEgyébként felőlem..nyilván nem dől össze a világ. Csak sajnálnám.
-
gombcomp
senior tag
válasz
subaruwrc #11197 üzenetére
Szerintem meg teljesen felesleges,hogy egy bizonyos User ugyanazon
a listán (kategorián belül) többször szerepeljen.
Ezért hívják Toplistának.
Lefutott konfig eredményeit mindenki őrizgesse ahol tudja.
Részemről az "archívjaim" mehetnek a kukába (az unokám úgysem fogja értékelni..). -
Speed®
titán
válasz
subaruwrc #11184 üzenetére
Ezzel a nagytakarítással csak egy a gond..lesznek sokan, akik már nem tudják pótolni a képet..így hiába görcsöltek anno, listaképes/"validált" eredményük kukába kerül..aztán majd hasonlítgatjuk a feleannyi-se, de élő képpel rendelkező eredményt..részemről nem tartom szerencsésnek ezt. Nem fer azokkal szemben, akik rendes eredményt közöltek, de ma már nem tudják pótolni
-
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc #11184 üzenetére
Ah, irigylem, h ennyi szabadidőd van, de köszi!
Szvsz rengeteg ilyen van még, főleg, h itt vannak ugye több éves eredmények. Images.netbang.hu például kuka az összes...
A sajátomat pótolni fogom, le van mentve.Aki jár még ide a régiek miatt és megvan neki az adott eredmény, föl tudom persze tenni, ha újra linkeli.
-
joshua7
veterán
válasz
subaruwrc #11166 üzenetére
Francokat warm up.
Először is ugye szoftveresen nem lehet feszt emelni. Átírtam a BIOS-t, ki is írja, hogy 1.2V (1.15V az alap), de amint beállítok egy órajelet, már 2d-ben is fagy.
Másrészt ahogy látom, ezeken nem megy semmi 2d/3d profil, mindig ugyanannyin teker.
04ahgy: lásd fönt, másrészt hatmagossal nem tudok versenyezni.
Véletlenül nem tudod, h 8800GTS G92/9800GTX(+)/GTS250 karik milyen 3d fesszel mennek alapból?
helkis: ja, 4 hónap alatt, de sikerült. Sikerült egy Ultimate karit is találni, csak még gondolkodom, ér-e az nekem 15 + postát. Viszont akkor mehetne a TOP+Ultimate SLI, na az elég komoly lenne
-
Clemi
veterán
-
vuk777
aktív tag
válasz
subaruwrc #11084 üzenetére
Semmiképp nem "hsz gyűjtés"-nek szántam 3Dmark11 és Vantage topikba meg a GTX460 hoz raktam be csupán!Nem hinném hogy valójában számítana mennyi hozzászólásom van itt PH-n, bármennyire is (fanatikus tag)-jelző van a nick nevem alatt! Legalábbis engem teljesen hidegen hagy!
De ha te úgy látod ám legyen,nem akarok én itt vitatkozni senkivel
Akit érdekel az örül neki sztem ,akit nem az szó nélkül hagyja, vannak olyanok akit nem hagy nyugodni és negatív jelzőkkel illet alaptalanul! -
nakos
senior tag
válasz
subaruwrc #11017 üzenetére
Nekem nem problema. De szerintem nincs ertelme nagyon "elfogultta" valni egyik oldal fele sem... egyszer ez, egyszer az... mindig voltak es lesznek zold es voros korszakok.
Gondolom ha majd az ATI lesz az eselyesebb, Pszichiater abbol fog 4-et betenni a gepbe a kompresszoros CPU melle...De persze ez csak az en velemenyem, mivelhogy azt irtad "sajnos"....
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #10972 üzenetére
Real válasz: két mod (volt és OCP) elkészítése, hűtés rá, kártya be, végét kb-re megnéz, vantage run, és ez lett belőle. Majd még tweakelgetek rajta, remélem +500pont még sikerül...
Unreal válasz: két nap folyamatos tweakelés előzte meg, és csak úgy publikáltam az eredményt, hogy a csapattagok elégedettek lehessenek vele, és a csapat nevét előre vigyem.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest