- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #10745 üzenetére
No igen, csak mar piszok meleg van. :S GTX-ekre az nincs tul jo hatassal.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #10743 üzenetére
Rugdald azt a procit, ne alapon vánszorogjon.
-
válasz
Cybertrone #10721 üzenetére
Én is spórolgatok mégsem jutok 1-ről a 2-re mert mindig jön egy újabb csekk.. ezek meg min. fél millió forintos gépek.
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #10709 üzenetére
A vantage-ban a gpu pontokat jelentősen befolyásolja a cpu frekvenciája.
A 2600K procival pedig még 980X-el is nehéz felvenni a versenyt.
Persze az LN2 használata ez esetben kivétel. -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #10707 üzenetére
Hajrá, ne sajnáld a feszeket!
Bár az a táp a maximális kihajtáshoz kevés lesz. -
syler123
veterán
válasz
Cybertrone #10666 üzenetére
Jólvan akkor mindegy, utána feltettem volna a vantage pontomat.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #10465 üzenetére
Öööööö... Pont akkor fog sokáig élni, ha halálhírét kelted.
HGyu
-
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #10458 üzenetére
Nem feltétlenül kell 300-al menni, elég aránylag kisebb sebesség is, és máris megvan a baj !
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #10456 üzenetére
hihetetlen élvezetet nyújt, elsőnek lenni a listán
amikor a végén megjelenik az eredmény, marhajó
a vantaget bírom a legjobban az összes közül, rájöttem. bár nitro alatt a 06 egyszerűbb -
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #10450 üzenetére
ez erre felé teljesen átlagos..
-
triklin
tag
válasz
Cybertrone #10340 üzenetére
Neharagudjatok, hogy beleszólok, de erre reagálnék szívesen.
"Mellesleg ha nem jó a vantage futtatni kell haevönt... abban nincs semmiféle összjáték, de ott is elveri a 6970-et az 580... vagy ott sem komálják AMD-t?"
Ez teljes mértékban igaz, hogy az 580 haeven-ben elveri a 6970-et, de a 6970 nem a gtx 580 ellenfele. Erre mondják, hogy ez csak kifogás. Nem. Ha ésszerűen belegondolsz azért sem nyomták meg nagyon a caymaneket, mert már az elejétől fogva az antillesre volt ráállítva a fókusz.(lásd előző szériák..) Ha a 6970 jobb lett volna mint az 580, akkor vagy annak (6970), vagy a 6990 nek nem lenne piaca. (ezért nem is értem az nv lépését, hogy kihoz egy 2 magosat is..., nem hinném, hogy ennyi idő alatt termelt volna annyi profitot az 580, hogy megérné, hogy elveszítsék a vásárlói erejét.)gtx 570-- 6970
gtx 580-- 6990 (ha 2 magos, ha nem) -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #10340 üzenetére
Miért nem értik meg az NV-sek, hogy az AMD stratégiája a csúcskategóriára a HD3000-es széria óta mindig egy dupla GPU-s kártya?! Mert olcsóbb előállítani, olcsóbb megtervezni. Lehet itt a Vantage topicban 1 GPU vs. 2 GPU -nak számít(ami nagy hiba, mivel egy nyákon van, számomra egy kártyának számít, és az is fizikai értelemben is), de a csúcskategóriában VGA vs. VGA felállásban vannak. Ez 1db VGA, nem kettő, hiába CFX. 100W-al kevesebbet eszik, mint a 6970CFX, és még csak lebutítva sincs.
A teljesítmény pedig talán reális, 74k -ért vettem a 6970-et bontatlan dobozban, míg a GTX580 120k körül van. Asszem ez tükrözi, hogy nem egy kategória a kettő, tehát még csak összehasonlítani sem kell őket. Hozza a GTX570 szintjét, és ez volt a cél, az ellen készült.
A csúcskatba pedig megjött 6990, szokásos stratégiai lépés. Majd kiderül, hogy az NV tud e erre válaszolni, persze nem csak limitált szériával...Na de ezt ne itt vitassuk meg, úgyse értitek a dolgot. Mindkét gyártónak van egy fejlesztési stratégiája amit követnek piaci szegmensekre bontva, ezt vagy megérti az ember, vagy nem.(vigyázat, ebből írtam kis szakdogát.
) Az AMD is tudna csinálni nagy GPU-s szörnyeket, de esze ágában sincs, mert így gazdaságosabb.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Cybertrone #10212 üzenetére
Futtatom,de elkeserít!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #10148 üzenetére
Na, két régebbi Catalyst jön most le, megnézem azzal mit ad. Ez a 6970 nem volt drága, 74k -ért majdnem ajándék, és zsír új. Na de ha ezt tudom....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #10146 üzenetére
Hát valami nem jó, az biztos. Nálam a tuning alapból kizárt, úgy nem megy. Azért nem is próbálkozok úgy vele. Már ez is őrület egyébként, ilyet se láttam még. De édes kenyér, ez proci teszt?! Mi köze annak a VGA-hoz?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #10016 üzenetére
Semmi gond nincs, csak én nem szeretek Mark eredmények alapján ítélni, inkább a játékok alatt mért eredményekre hagyatkozom
De igazad van, nem vagyunk egyformák, mindenki más alapján von le következtetéseket
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #10000 üzenetére
Egy hülye Mark eredmény alapján megítélni egy szériát, hmm
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #10004 üzenetére
Vantage már csak ilyen. Ha nem lenne Physics teszt, akkor nem véreznének el ennyire az ATI kártyák...
Azt, hogy an nVidia kártyák számolnak fizikát is. Nem?
Vagy az is CPU-t erősíti? -
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #10004 üzenetére
Ez jogos, viszont ha megnézed irreálisan alacsony a GPU score. Ilyen órajelen unlockolva 24-25k-nak kellene lennie szerintem. Nálam alapjáraton ennyi kb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #10000 üzenetére
Hogy te mindenre tudsz valami okosat mondani
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9931 üzenetére
most én kérdezem , mint ember az embertől, hogy ezt nem lehet privátba?
-
Myth
aktív tag
válasz
Cybertrone #9931 üzenetére
Te köcsögözöl le engem? Hogy jössz Te ehhez? Hm? Én senkit nem szidtam! Ti oltogattok folyton... Nézzél már magadba kis ember! És ha lusta vagy vírusírtót felrakni akkor meg hibáztatsd magad! Na most meg menj szépen nyiss meg egy vantage-s eredményt és játssz magaddal egy picit, hogy levezesd a feszültséget ha már nem egy nővel teszed...
(na látod én most váltottam olyan hangnemre amivel az előbb Te illettél engem...) amúgyis is ha képes vagy egy eredmény miatt szűz wint felrakni akkor nem hiszem, hogy belehaltál egy újabb reinstallba...
-
KrAt
veterán
válasz
Cybertrone #9889 üzenetére
Az, hogy a fájlrendszert tökrevágja, az benne van, ismerős a téma.. De hogy fizikailag tönkretegye, azt még sose hallottam.. Kíváncsi leszek, életre kel-e..
-
KrAt
veterán
válasz
Cybertrone #9887 üzenetére
Egy trójaitól hogy megy tönkre egy SSD?
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9857 üzenetére
-és a link? - és a majdnem?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9855 üzenetére
ja ha vírus volt akkor win reinstall
nem lesz a karinak semmi baja -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9853 üzenetére
akkor elsősorban legyen csak driver reinstall nem ?
-
Overlocker
veterán
válasz
Cybertrone #9825 üzenetére
Mondjuk nem mindennapi Szandiról van szó, azt itt leszögezném...
Az eredmények 15c-os garázsban, léghűtés mellett születtek.. Thank you all!
Hamarosan lesz egy video is, amiben másfajta eredmények is vannak, amelyeknek másik topicokban a helyük..
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9793 üzenetére
égés?
gyengébb cuccal a gyengébb eredmény szerintem nem égés.pszichiater
bár még nem látom a képet, de gratulálok !
mod: már látom, ígyis.
mod2:
ram / uncore nem megy jobban? ezen a cpu órajelen kaphatnál magasabb cpu scoret is. -
jones965
Modder
válasz
Legfeljebb megfázol.
Azt már az esti hsz-ben akartam írni, hogy Szolnok beelőzte Debrecent!
-
subaruwrc
félisten
válasz
na, ez hozzáállás !
hajrá ! -
helkis
veterán
válasz
drukk-drukk! remélem van észak-északnyugatra nyíló ablakod
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9791 üzenetére
Azt megnézzük, hajrá!
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9768 üzenetére
Felesleges, ráadásul 980Mhz-nél kifagy a kártya, mindenfajta színben játszik. Itt már csak a cpu score, mint írtam is ami hiányzik.
-
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #9677 üzenetére
Auto-n vagy hagyva a többi, de azért köszi !
-
cyberkind
félisten
válasz
Cybertrone #9675 üzenetére
4.2-n próbáltam 1.375-el, de mikor jön a proci teszt, jön a fagyi is !
Lehet hogy menne 1.45-el, de nem szeretném az ajánlott értéket átlépni, különben is, egy eléggé szar darabot fogtam ki, ahhoz képest ez az órajel, és eredmény nem is rossz ! -
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9657 üzenetére
csak a szokásos
1sor írás/1 hiba
javuló tendenciát mutatsz fatereddig 1szó/1 hiba volt a mérleged
nem hiszem el hogy a firefox nem húzta alá a hibát amikor leírtad
okés hogy már króm...szerk: mindjárt emberibb
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9654 üzenetére
szerintem az aláírásod jobban szúrja a szemét, mint egy méteres kihegyezett karó
ez csak apróság volt -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9650 üzenetére
-nem oszt, nem szoroz!
(#9654) Cybertrone :- akkor nem is ilyen smiley-t küldtem volna, hanem ilyet:
persze hogy nem.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9595 üzenetére
tuti ln2...
más egyébbel nem nagyon reális. -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9576 üzenetére
Áh, én soha.
Persze attól még lesz bele egy GTX580, de csak próbára.
subaruwrc: Még ha jobban megrántanám, akkor se lennék ott, mint pl. ffodi, neki asszem szénné húzva 26k+ lett a GPU. Attól nagyon messze vagyok, 4k az rengeteg.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9540 üzenetére
Én sem vitázni akartam.
Csak nem leszólni, mert még mindig erősebb, ugyan akkora fogyi mellett. Az AMD a csúcskategóriába 2 GPU-s kártyákat csinál, amivel nincs is probléma, mivel árban és fogyiban is ugyan ott van. Ezt kellene tudomásul venni már.
Az NV is csinálna multi gpu-s megoldást, de ők maximum a GTX560-as GPU -val tudnák megoldani. Itt nem 2GPU vs. 1GPU van, hanem VGA vs. VGA.
Én már jó ideje 2GPU -val nyomom, nem látom hátrányát. -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9538 üzenetére
Nana. Azért még mindig izmosabb mint a GTX580. Lehúzni nem kell azt sem, 1 éves technika, NV-nek még most sincs válasza rá. És jön a 6990...
-
alibaba78
őstag
válasz
Cybertrone #9460 üzenetére
Nekem?
En is segiteni probaltam pszichiater-nek. Azert a bologato smiley, mert ugy nez ki, rahibaztal.
-
pszichiater
senior tag
válasz
Cybertrone #9456 üzenetére
Akkor idézem őt:
Lenne egy kis gondom a játékkal.
Eddig 32 bites win7-em volt, de most 64 bit-esre váltottam.
Egyszerűen nem hajlandó elindulni a játék single módban, már mindent próbáltam.uninstall+ a registry-ből is kipucoltam, de semmi.
A multi része megy ahogy kell.
Mi a fene lehet ez? -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9450 üzenetére
4400MHz-n stabil ekkora fesszel.
És egyáltalán nem melegszik, magok ha jól emléxem maximum 68 fokosak voltak.
subaruwrc: Ha Te mondod.
Feszben e fölé nagyon ne menjek, ugye? Megnézem így mi lesz a vége, mert csak találomra lőttem be.
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone #9425 üzenetére
nos alternativ megoldás született mire elmentem a 2. gtx470ért a gépbe addigra kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot az i7-870re a gépemből igy oda kellett adjam
tehát nem tudtam felgyújtni a tápom. hogy csináltatok o-s eredményt ???? nem volt proci a gépben ?? ez mi ?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9431 üzenetére
jahhjdekedvesekvagytok
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9431 üzenetére
Jut eszembe: említetted, hogy messze földön híres a procid.
A te lapodban miért nem futtattatok sli tesztet?Nekem is megvan még az óvodai csoportképem, ott én is első voltam.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9429 üzenetére
azért hagytatok benne bőven ... -
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone #9423 üzenetére
akkor is rádugom
ha kirakom az eredményt sikerült ha nem irok akkor elszállt a gépem
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone #9418 üzenetére
igazad van kipróbálom.... csak ide kell tesztnek .... bár tuningot már biztos nem birni
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone #9415 üzenetére
ezzel a táppal..
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone #9415 üzenetére
akkor maximum egy 6870cf ?
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Cybertrone #9410 üzenetére
másik kérdés van egy jóféle chieftek 500asom ami 80p-s már gond nélkül vitt egy gtx295öt is i7-tel, egy gtx470 sli-t elvinne,tudom hogy gyártói ajánlás szerint nem de életbe más a tapasztalat. ?
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone #9389 üzenetére
Persze, de az megy EIST-tel is. Btw én is használom a C6-ot már régóta, de nincs SSD-m perpill.
Ha lenne már utána jártam volna
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone #9387 üzenetére
Érzékelni nem fogsz 220mb/s és 180mb/s között, de mérhető.
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone #9383 üzenetére
Nézd meg HD Tune -nal bekapcsolva és kikapcsolva is. Kíváncsi vagyok. Külföldi fórumon olvastam.
Btw a száj az pontos j
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Cybertrone #9379 üzenetére
Egy i7-ről szóló cikkből:
"Továbblépés viszont az úgynevezett C6 state, melynek segítségével az egyes egységek egymástól teljesen függetlenül alvó állapotba küldhetőek, ilyen esetben az adott mag teljes áramtalanításra kerül. Ennek közvetlen következménye lehet a kisebb fogyasztás és a visszafogottabb melegedés. A fejlesztés további gyümölcse az is, hogy a PCU munkatempója jóval gyorsabb, mint elődei sebessége az állapotváltások között."
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone #9377 üzenetére
Pedig Clarkdale topikba milyen régóta téma ez, le vagytok maradva
-
toldy
őstag
válasz
Cybertrone #9341 üzenetére
Ohh, ez nem olyan egyszerű mint tűnik.
Azért volt hogy elérte az 1 fps-t.
Egyébként köszi, neked is helkis.
Egyébként azt számolgattam hogy az erősebbik hd3000 igp az 5450 szintjén van így talán a 800-1000 pont összeszedhető vele, egy intel igp-től ez nem is olyan rossz....
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #9341 üzenetére
egyetértek, ráadásul a prociteszt gyorsabb volt, mint a gpu
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9336 üzenetére
A plusz feszek nem mindenhol a megfelelő értéken voltak. Volt ahol sok, míg máshol kevés volt.
A cpu-nak elég az 1,36V a 4,4Ghz-hez, viszont az NB-nek a 3,8 Ghz-hez kell + 260mV.
A többi rendben volt. -
minekaz
csendes tag
válasz
Cybertrone #9322 üzenetére
De tudod mit? futtatok egy LINX-et es kozlom veled az eredmeny hogy megnyugtassalak.
qpi mellesleg AUTO-n van mert kezdo vagyok es a ventikkel sem kerkedni akartam de nekem tenyleg alacsonyak a homersekletek
a mobilkijelzot pedig azert vettem le mert a cpu-z valamiert nem mutat cpu feszt.
Szoval azthiszem az ilyen "aludj csak tovabb" kijelenteseidet megtarthatod magadnak. Valamiert az a tapasztalatom hogy profik sosem ugatnak igy le kezdoket.... -
minekaz
csendes tag
válasz
Cybertrone #9322 üzenetére
Hat haver...Ha a tudasod is akkora lenne mint az aroganciad akkor meg sokra is vihetned...
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #9318 üzenetére
Nem-nem. Egyébként biosban nem lehet ilyesmit állítani, max ott tudsz adni neki több feszt, de az úgy nem az igazi, mert akkor az a def. 3d fesz. Megvan erre is a korrekt megoldásom.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9307 üzenetére
esélyes hogy vitte volna. az az én tápom volt és 2db 4870x2 sem volt akadály neki, ami szerintem többet zabbant mint az 580
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9299 üzenetére
4.2ghz-es órajelen nincsenek éppen kihajtva a 470-esek sem. nem akarok elvenni az 580 asok erejéből, de még ez a cucc is tud többet gpu scoreban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9302 üzenetére
Ha a H50-re gondolsz, akkor az még hihetetlenebb, mivel még a H70-et is kipics@zza egy Mugen 2, ami egy közepes léghűtés... És akkor még a True és a D14 -ről említést sem tettem.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #9285 üzenetére
Az sem volt a gondolatmenetemben, hogy az nVidia az ATi fölött van pontegyezéskor...
A notebookomon megnéztem, ott már frissült a lista.
HGyu
-
pszichiater
senior tag
válasz
Cybertrone #9278 üzenetére
Azért egy jó dolog van ebben...Nem engem utáltok ezekben a pillanatokban.
De lehet hogy csak nyűgös vagyok. El kéne indulnom egy retro partira. Én már nem szeretem a retrót, inkább egy jó kis funk house. Na az mehet! Persze csak alkohollal. A másikkal nem élek. Visszatérve a szakmai hozzá szólásomhoz-Nem rakok egy darabig eredményt, csak egy single 580-at, utána egy sli-t, aztán tri sli-t, és végül jöhet a quad.
-
pszichiater
senior tag
válasz
Cybertrone #9270 üzenetére
Ok rendben. Én mondjuk még nem láttam itt ebben a topikban, de az nem jelent semmit. Hányszor de hányszor levertek itt már engem. Aminek én, komolyan mondom tényleg örülök, mert indulhat újra a verseny. És minden esetben gratulálok. Ez esetben valahogy most ezt nem érzem, a publikálás módja végett. Nekem kicsit gizda, "nemlátjaafátólazerdőt" jellegű. Sorry
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Cybertrone #9270 üzenetére
Hát igen. Hogy egy Star Wars Episode I idézettel éljek, mindig van valahol egy nagyobb hal.
Köszi az elismerő szavakat.
HGyu
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #9237 üzenetére
R3E az mi?
én gigabyteokat nézegettem eddig, mert az már bejött core2-óta több is volt..
de s1366-ot még nem piszkáltam -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9221 üzenetére
ja hát az tényleg más akkor
nekem is a barátaim adják kölcsön. nem tartozom senkinek beszámolóval hogy honnan van szerintem. aki nem ragad le ennél a témánál az versenyzik velem / pszichiater, jones965/ aki meg igen, az hajtogatja az igazát, meg nekemtámad. lehet ezt így csinálni, csak nem erről szól a topik,amit egyesek előszeretettel szarnak le nagyívben. -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9207 üzenetére
Összehasonlításnak ott van tom_lol eredménye, úgy hogy van még mire gyúrni.
(#9208) Laraxior: gratula!
Csak össze jött.
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #9193 üzenetére
csak nehogy odasüssön a nap..
-
Gyula84
veterán
válasz
Cybertrone #9165 üzenetére
Ezt nem lebecsülésként mondtam
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9156 üzenetére
még mindig nem vagy első,tehát még húzz bele jobban
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9156 üzenetére
jönnek majd nyugavér.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9148 üzenetére
LLC -t ilyen magas feszeknél érdemes kilőni, mert csúnya dolgokat csinálhat. Lehet azonnal észre sem veszed, hanem szépen elkezd romlani a procc teljesítménye.
-
joshua7
veterán
válasz
Cybertrone #9143 üzenetére
Mégis mennyi volt a cpuscore?
Egyébként én szobában nem megyek ~1.4V fölé, viszont télen, az erkélyen 1.53-1.54 belefér pár teszt erejéig. Nalad víz van, akkor eddig lazán elmehetsz. Az llc-re azért figyelj oda, min van.. -
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9145 üzenetére
amennyit le bírsz hűteni.
az én cpu-m 90c körüli max hőfokig még stabil. ahogy elnézem a tied kb 1.53v ot tuti elbír. -
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9145 üzenetére
Elvileg 1.55v, legalábbis fórumokon ezt olvastatik. Persze ez a hűtés, és a hőfok függvénye.
Itt nézd meg, 22-es oldal. -
joshua7
veterán
válasz
Cybertrone #9140 üzenetére
Mennyi volt a cpuscore? Egyébként hiába fut le a teszt kis fesszel, ha nem hozza az eredményt. Akkor ott valami nem stimmel. 4.5Ghz-en olyan 27600-27800 pont lenne reális.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9140 üzenetére
4.6GHz? Ne viccelj már, az enyém ment fölötte is, pedig jóval szarabb volt, mint ami Neked van. A Tiéddel, ha a lap nem akadályoz meg, akkor simán tud ennyit, kevesebb fesszel.
Brutális 920-ad van, talán az egyik legdurvább i7-es.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9138 üzenetére
Hát, az egyedül kevés lenne egy GTX580-al szemben.
Persze árban nem megyek a fölé. Pl. GTX560Ti SLI elég vonzó.
Na de no off, majd még eldöntöm. Előbb kell egy procit szereznem, a nélkül hiába rakok akármit is az alaplapba.
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mit tudsz a procidból kihozni, feszültség alapján még tele van tartalékkal.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9117 üzenetére
"Am a valami finomabb ezen a szinten már a 2gpu-s szörnyeket mondja számomra..."
Jól mondod.
Bár nekem a mostani is sok. Egy nyákon nem kell többet 2gpu, külön külön szeressük őket.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9127 üzenetére
annyira nagy labda volt
meg a tisztelt címzett ismer annyira, hogy csak poén volt -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9115 üzenetére
Már itt van a táp.
Gratulálok az eredményedhez!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #9113 üzenetére
jól megy az a cpu
mod1:
szép eredmény, inkább a cpura koncentrálj és mehetsz 30k fölé. -
helkis
veterán
válasz
Cybertrone #9115 üzenetére
grat nagyon szép eredmény!
hozzám is érkezik ebay-ről egy kis finomság..
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9111 üzenetére
Na megállj.
Jössz Te még hozzám vezekelni, ha netán lecserélem a CF -t valami finomabbra.
Cybertrone: Ez már jobb, de még mindig lustálkodik a proci.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone #9074 üzenetére
Eh, ez mi? Hát csalódtam benned, toljad annak az i7-nek rendesen, ez kéri a magas órajelet. Legalább 4.6GHz, de inkább 4.7.
Holnaptól már egyre melegebb lesz, nem éri meg várni.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9096 üzenetére
most pumpáljad amíg -5°C van,jövő héten már bőven pluszban lesz az idő
megint beszoptam..mire ideér mindenem arra megint jön amelegfront..mint a GTX460nál..mondjuk ott így is első vagyok#9098: Én is kivittem a gépet,monitort,egeret,bill.t más nem kell. radit tedd a gép tetjére egy rongyra hogy ne karcolja meg...étkezőben rányitod az ablakot..hagyod egy félórát míg lehűl..utána lehet nyomatni simán a 30k+-t
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9094 üzenetére
nem stabil
nekem is ugyanez volt anno GTX280al...hiába a magas órajelek,egyszerűen a kicsit visszább vett órajelekkel több pontot dobott ez a szar...
Két teendőd van: vagy lehűtöd.
vagy visszább veszed az órajelet.
vagy több feszt adsz neki...harmadikként -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9087 üzenetére
Akkor ez mi volt?
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9083 üzenetére
Akkor eredmény...?
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #9078 üzenetére
jó nehéz..kell hozzá egy total commander meg az nvflash win version.
nvflash GT110.rom
egy csippanás..restart..aztán kész is...
millió helyre le van írva hogyan kell -
jones965
Modder
válasz
Cybertrone #9074 üzenetére
Adjad neki, hol van a 4,5-4,6 Ghz-s vantage stabil proci?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest