- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Maradjunk annyiban hogy az a fasza kis trójai lemorzsolta a rendszereinket mint a mogyorót!
A másik kolléga lapját 3 órán keresztül baszogattuk mire sikerült bootra bírni! Az én ssd-m meg KO... ami azért fura mert sosem volt rá panaszom másfél éve, kivéve mikortól felfedeztem az ártatlan kis vírust...
Arról nem is beszélve hogy 2db 750-es 2db 1TB-os majdnem odalett... ezek közül talán helyrejött a 2db 1TB-os, legalábbis az egyik 50gb-os partíciójára tudtunk wint telepíteni másfél óra után, a másik ami adatot tárol olvasható... Az ssd pedig se kép se hang... Ami kimerül annyiban hogy: sem wint telepíteni nem lehet rá, sem pedig adatot olvasni róla! Bios látja, de egy nyikkanást sem ejt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A másik kolléga lapját 3 órán keresztül baszogattuk mire sikerült bootra bírni! Az én ssd-m meg KO... ami azért fura mert sosem volt rá panaszom másfél éve, kivéve mikortól felfedeztem az ártatlan kis vírust...
Arról nem is beszélve hogy 2db 750-es 2db 1TB-os majdnem odalett... ezek közül talán helyrejött a 2db 1TB-os, legalábbis az egyik 50gb-os partíciójára tudtunk wint telepíteni másfél óra után, a másik ami adatot tárol olvasható... Az ssd pedig se kép se hang... Ami kimerül annyiban hogy: sem wint telepíteni nem lehet rá, sem pedig adatot olvasni róla! Bios látja, de egy nyikkanást sem ejt!