- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
KaiotEch #10720 üzenetére
Mester, en teged nem ertelek. Neztel mar korul Magyarorszagon? Most oszinten, ha meg nem tetted volna, menj pl a Lanchidhoz es tolts el 5 percet, tartsd nyitva a szemed alaposan es nezd meg milyen kocsikat latsz. Garantalom hogy 10 mp-enkent egy 5millanal nagyobb erteku kocsit fogsz latni elsuhanni Buda fele, vagy onnan vissza. Akkor min kell csodalkozni? Azert mert vkinek 600ezres gepe van? Az akkora csoda? De elmehetsz utazasi irodakba is, es kerdezd meg hanyan fizettek be a nyarra utazast legalabb fel millaert a csaladnak. Es ugye egy utazas 2 het alatt nullazza a penzed, a PC meg kb ugy amortizalodik mint egy kocsi (aranyaiban).
Elmehetsz masfelol a Havanna lakotelepre este, es megnezheted milyen kocsik parkolnak az utcan a 10 emeletes panelek labanal. Ugyancsak megkerdezheted a MediaMarktban hogy mennyi plazmat/Lcd-tv-t adtak ela za elmult 3 honapban 500ezert vagy dragabban.
Soroljam meg?
Szoval nyissuk ki a szemunket, es ne csodalkozzunk hogy je, vannak akiknek telik erre ennyi penzuk? En azt mondom sokkal tobb embernek telik ra mint amennyi vegulis megveszi a i7 980x-es cpus brutal gepeket. csak egy kis %-nak ez a hobbija, csak ezt latod. De hidd el aki 3x viszi a csaladot sielni telen a VW Touragjevel annak 600ezres konfig meg se kottyan. Es ilyenek nem kevesen vannak...
Remelem sikerult felebreszteni
-
Laraxior
titán
válasz
KaiotEch #10728 üzenetére
980X-->150k,de volt már fennt 120k-ba is.
GTX580-->100k,ez is van fennt egy oem 90kba.okés hogy valakinek ennyi a havi fizetése...én pl heti 6 nap melózom,és nem irodában,akik ismernek és együtt gamelünk ők tudják mit dolgozom,és még senki sem mondta hogy ugyan cseréljünk már mert te 170et keresel,én meg 80at
Én pl megvettem az X5660-t,Vantage lement,már el is adtam,mert felesleges,nem használom ki a 12 szálat, még az i7 is felesleges.De ha egyszer a 920as 40k,meg a 9650 (775) 50k akkor asszem nem kérdés miért van i7-em
nah de Vantage topik.. -
Laraxior
titán
válasz
KaiotEch #10722 üzenetére
Lassan de biztosan...nem kell mindent egyben megvenni...szerintem nincs itt senki olyan aki a gépét egybe vásárolta volna
van aki autóra költ,van aki spórol és ül a lóvén,van aki gépre költ,van aki megvárja amíg összegyűlik egy nagyobb összeg és vesz belőle ezt azt.
amíg volt autóm,nem volt annyi pénzem gépre,most nincsen autóm fasza gépem van,de megint downgradelek,mert az autó fontosabbSzlobiG.: Hát nem tudom...az én gépem kiszámoltam olyan 600k-ból jött volna ki. Hát köszönöm szépen,ha lenne annyim egyben akkor nem gondolkodnék hogy ilyen buziságra költsek,hogy egy game menjen 50 helyett 80FPS-el
Crysis 2-re építettem,de fele gépigénye sincsen,azért felesleges is,meg ugye az autó élvezi jelenleg az elsődleges prioritást -
04ahgy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest